ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΕΛΙΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΕΛΙΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bet of the day: Ιταλία - Γερμανία

Posted by editor
| Date: 20 Μαρτίου, 2025
Date: 20 Μαρτίου, 2025

Αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Nations League, με την Ιταλία να υποδέχεται στο «Τζουζέπε Μεάτσα» τη Γερμανία. Στις 23/03/25 η ρεβάνς στο Ντόρτμουντ

ΙΤΑΛΙΑ: Τελευταία υποχρέωση στις 17/11/24, όταν και υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από τη Γαλλία. Βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης και στη συνέχεια είχε βουνό να σκαρφαλώσει. Μείωσε με τον Καμπιάζο στο 35', δέχθηκε τη χαριστική βολή στο 65'. Η Ιταλία ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από πέντε (4 νίκες, 1 ισοπαλία) υποχρεώσεις στο Nations League. Τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο. Μάζεψε 13 πόντους σε συνοικά έξι αγωνιστικές, με απολογισμό: 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Με Goal/Goal+Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τους έξι (5/6) πρόσφατους αγώνες της «σκουάντρα ατζούρα». Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός της Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν έχει διαθέσιμο τον πολύτιμο Ντιμάρκο (μπακ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Καμπιάζο (χαφ). ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Πιο πρόσφατη αναμέτρηση στις 19/11/24, με το εκτός έδρας ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ουγγαρία. Πήρε προβάδισμα με τον Νμέκα στο 76ο λεπτό του αγώνα, δεχόμενη την ισοφάριση με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Η Γερμανία παραμένει αήττητη έξι διαδοχικά παιχνίδια, με απολογισμό: 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Με 14 πόντους τερμάτισε στην 1η θέση του 3ο γκρουπ στο Nations League. Σε αυτό το διάστημα το Over 2.5 Goals εμφανίστηκε σε τέσσερις (4) περιπτώσεις. Στο αγωνιστικό σκέλος ο κόουτς της Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τερ Στέγκεν (τερματοφύλακας), Χένρικς (μπακ), Πάβλοβιτς, Νμέκα (χαφ), Βιρτζ (μεσοεπιθετικός) και Χάβερτζ (επιθετικός). ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ιταλία και Γερμανία συνθέτουν αμφίρροπο παιχνίδι, με όλα τα αποτελέσματα να μοιάζουν πιθανά. Αμφότερες σκοράρουν με ευκολία-συνέπεια στο Nations League. Επιλογή στα σημερινά (20/03/25) προγνωστικά στοιχήματος το Goal/Goal σε απόδοση 1.72 στη Novibet.

21:45 (20/03/25) ΙΤΑΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ G/G @1.79 (Novibet)


«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Netbet
Winmasters
Betsson