Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του 2ου γκρουπ της Β' κατηγορίας του Nations League, με την Ελλάδα να υποδέχεται την Ιρλανδία.
ΕΛΛΑΔΑ: Με εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε πανάξια με σκορ 2-1 στην έδρα της Αγγλίας. Προηγήθηκε με τον Παυλίδη στο 49', ισοφαρίστηκε στο 87ο λεπτό του αγώνα και στις καθυστερήσεις ο επιθετικος της Μπενφίκα με το δεύτερο προσωπικό γκολ έδωσε τη νίκη στη «γαλανόλευκη».
Αναμφίβολα τα πάντα επισκιάστηκαν από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, με τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Ελλάδος να αφιερώνουν τη νίκη στον διεθνή αμυντικό.
Στο στατιστικό σκέλος, η Ελλάδα κέρδισε την Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Παράλληλα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έγινε ο πρώτος κόουτς που κάνει το 3/3 στο ξεκίνημα ως προπονητής στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Η Ελλάδα έχει τρεις νίκες έπειτα από ισάριθμες υποχρεώσεις στο 2ο γκρουπ της Β' κατηγορίας του Natiοns League. Σε αυτό το διάστημα βρήκε δίχτυα μίνιμουμ από δύο φορές και στα τρία ματς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός της Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Κουλιεράκη (στόπερ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Τσιμίκα (μπακ).
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με ανατροπή και σκορ 2-1 κόντρα στη Φινλανδία. Βρέθηκε να χάνει στο 17', ισοφάρισε με τον Σκέιλς στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 88' ο Ρόμπι Μπρέιντι έκανε την ολική ανατροπή.
Η Ιρλανδία επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο σερί ήττες στο 2ο γκρουπ της Β' κατηγορίας του Natiοns League. Πήρε βαθμολογική ανάσα, αλλά σίγουρα μία νίκη δεν λέει και πολλά αν δεν υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Πρώτη επιτυχία στην τεχνική ηγεσία για τον κόουτς Χέιμιρ Χάλγκριμσον.
Στο αγωνιστικό σκέλος ο κόουτς της Ιρλανδίας, Χέιμιρ Χάλγκριμσον δεν υπολογίζει τον τραυματία Κάλουμ Ο' Ντόουντα (εξτρέμ).
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Σε θετικότατο μομέντουμ η Ελλάδα, προέρχεται από την επική νίκη στην έδρα της Αγγλίας και θα παραταχθεί με την ψυχολογία στα ύψη. Η Ιρλανδία παρά τη νίκη στο Ελσίνκι επί της Φινλανδίας συνεχίζει να μην πείθει αγωνιστικά. Προβάδισμα στα σημερινά (13/10/24) προγνωστικά στοιχήματος στον άσο (1) με 1.72 απόδοση στη
Stoiximan.
21:45 (13/10/24) ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1 @1.72 (Stoiximan)
«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»